despre noi

...

Depozitare boxe – Ideea noastră a pornit de la nevoia de a rezolva problema depozitării în București.

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată serviciilor de boxe depozitare Bucuresti.

Ai nevoie de un spațiu sigur și convenabil pentru a-ți depozita bunurile? Noi suntem soluția ta!

Suntem o companie de încredere, specializată în oferirea de spații de depozitare sigure și convenabile, inchiriere boxe Bucuresti pentru oricine are nevoie de un loc pentru a stoca obiecte valoroase, echipamente, documente sau alte bunuri.

Depozitarea bunurilor personale sau de afaceri poate fi uneori o problemă majoră, în special atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie sigur, convenabil și la îndemână. La noi, găsești o soluție perfectă pentru depozitarea bunurilor tale, prin serviciile noastre de depozitare în boxe.

Mulți dintre prietenii noștri aveau nevoie de un spațiu pentru lucrurile lor. Fie că era vorba de motocicletele, bicicletele, anvelopele de vară, obiecte casnice, spațiul din apartament nu era suficient.

Pe această pagină vei găsi toate informațiile necesare despre serviciile noastre de depozitare în boxe, inclusiv dimensiunile disponibile, tarifele și opțiunile de închiriere. Cu ajutorul nostru, vei putea găsi cu ușurință spațiul de depozitare potrivit nevoilor tale, fie că ai nevoie de o cutie mică pentru depozitarea documentelor sau de un spațiu mare pentru stocarea echipamentelor.

Soluția noastră a fost o serie de mai multe boxe, de dimensiuni diferite, pe care le punem la dispoziția clienților noștri. Boxele sunt in interiorul halei noastre din FAUR.

Astfel acum dispunem de mai multe boxe de diferite dimensiuni: 1.35 / 2.30 – 3mp, 1.43 / 3.18 – 4.5mp, 3.13 / 2.48 – 8mp, 4.85 / 1.91 – 9mp, 4.87 / 2.89 – 14mp.
Prin urmare accesul este destul de facil din toate punctele de vedere, fie ca vorbim de mașina personală, metroul de la Republica sau autobuz.

În concluzie, dacă ai nevoie de un spațiu sigur și convenabil pentru depozitarea bunurilor tale, noi suntem soluția perfectă pentru tine. Oferim servicii de depozitare în boxe , tarife competitive și personal pregătit să te ajute cu orice ai nevoie.

Contactează-ne astăzi și lasă-ne să îți oferim soluția potrivită pentru nevoile tale de depozitare în boxe!

De ce boxele noastre de depozitare sunt sigure?

Ne-am propus ca accesul să fie facil la orice oră, fără restricții.

Așadar, am creat un sistem prin care să poți verifica oricând bunurile depozitate, fără a avea probleme cu siguranța.
Pe scurt, dacă ai nevoie de un spațiu sigur și convenabil pentru depozitarea bunurilor tale, nu ezita să ne contactezi și să ne lași să îți oferim soluția potrivită pentru nevoile tale de depozitare în boxe.

Cat costa un spatiu de depozitare?

 

depozitare boxe