...

1.  Pentru ce este potrivit un spațiu depozitare – depozitare boxe ?

Unitățile de boxe depozitare in Bucuresti oferă oportunitatea perfectă de a vă păstra bunurile în siguranță și sunt ideale pentru acele momente în care vă renovați casa, vă mutați sau aveți nevoie de un spațiu de depozitare pentru echipamente, biciclete, mașini.

Dar exact ce poți pune într-un spațiu de depozitare?
De la depozitarea hainelor de sezon până la mașini, biciclete, scutere, spațiile de depozitare oferă spațiu suplimentar atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Cu toate acestea, există o serie de articole pe care nu aveți voie să le păstrați într-un spațiu de depozitare și este important să vă asigurați că înțelegeți restricțiile înainte de a vă împacheta lucrurile.
Pentru a vă ajuta, am răspuns oamenilor care doresc să știe ce obiecte pot depozita. Iată ce trebuie să știi.

Pot păstra alimente și băuturi în spațiul meu de depozitare?

Pentru cei care locuiesc în spații mai mici sau care au lipsă de spațiu suplimentar, o unitate de depozitare poate părea locul ideal pentru a depozita alimente suplimentare sau produse cu data expirării de lungă durată.
Totuși, lăsarea produselor perisabile în unitatea de depozitare poate cauza o serie de probleme.

Pot păstra animale vii într-o unitate de depozitare? 

Deși ar putea părea evident, există un număr de oameni care încă se întreabă despre utilizarea unităților de depozitare pentru a păstra animalele, dar nu puteți păstra nimic care are nevoie de lumină, hrană și apă pentru a supraviețui într-o unitate de depozitare.

Pot păstra numerar într-o unitate de depozitare?

În timp ce unitățile de depozitare sunt sigure, noi descurajăm stocarea oricăror articole valoroase sau numerar în interiorul boxei dumneavoastră. În schimb, păstrați-vă banii la bancă sau într-un seif potrivit în casă.

2.  Ce trebuie să știi înainte de a-ți muta lucrurile într-o boxă de depozitare

Pe lângă depozitarea propriu zisă a bunurilor, există câțiva pași care trebuie urmați înainte și după această acțiune.
Majoritatea companiilor oferă atât servicii de mutare, cât și de ambalare, servicii care îți ușurează mutarea lucrurilor tale în depozit.

Luați în considerare tipul de articole pe care trebuie să le mutați și perioada de timp în care articolele dvs. ar putea fi depozitate și apoi luați decizia cea mai potrivită.
Dacă luați în considerare să ambalați și transportați pe cont propriu bunurile până la spațiul de depozitare, trebuie să aveți grijă ca acestea să nu se deterioreze, să fie corect împachetate pentru a nu se rugini, strica sau deteriora pe parcursul transportului sau depozitării.

Cea mai bună idee este să alegeți un spațiu de depozitare care oferă și serviciul de transport.

Noi ne putem ocupa de transport de la și până la depozit.
Sună acum pentru o cotație de preț.

Pregătirea pentru ziua mutării

Este o idee grozavă să etichetați cutiile cu conținutul pentru a face despachetarea mai ușoară.
Asigurați-vă că ați îndeplinit toate sarcinile pentru care sunteți responsabil cu o seară înainte de mutare, de exemplu, demontarea oricărui mobilier sau luarea fotografiilor.
Dacă aveți nevoie de ajutor cu demontarea mobilierului sau a altor obiecte, noi ne putem ocupa și de acest lucru!

Ziua mutării

Când echipajul sosește, arată-le obiectele care trebuie ridicate sau anunță-i despre orice trebuie demontat. Ne vom ocupa de acest lucru fără probleme!
Personalul nostru se va asigura că toate obiectele fragile sunt împachetate adecvat și le vor manevra cu cea mai mare grijă.
Acest lucru ajută la reducerea riscului de deteriorare, rupere, spargere.

Cat costa un spatiu de depozitare

Cât costă depozitarea?
Costul depozitării este diferit de cel al transportului și va depinde de:

Ai nevoie de un spațiu de depozitare?
Alege un spațiu de dimensiunea de care ai nevoie și mută-ți lucrurile în siguranță!

depozitare boxe