...

Ai nevoie de transport rapid și în siguranță al bunurilor tale?

Noi oferim servicii de transport si logistica persoanelor fizice pentru transportul bunurilor personale și găsim cele mai bune soluții individuale in fiecare situație.

Cum te putem ajuta?

Echipa cu experiență în domeniu asiguram servicii complete de relocare, transport, depozitare și manipulare mobila, marfa, office etc. Noi ne vom ocupa de: demontare corpuri mobila, înfoliere, ambalare în de cutii carton, transport, manipulare, remontare conform cerințelor clientului.

De ce să alegi serviciul nostru?

Cum funcționează serviciul:

  1. Faci o cerere pentru transport: discutăm toate detaliile, cotațiile de preț, ora și ziua transportului
  2. Ne deplasăm la adresă și împachetăm: nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai oameni suficienți. Noi ne vom ocupa de demontare, ambalare, încărcare a bunurilor tale.
  3. Ajungem în siguranță la destinație: Toate lucrurile tale vor fi aranjate în siguranță în mașini, și vor fi protejate pentru a nu fi deteriorate.
  4. Despachetare: te ajutăm să descarci bunurile și să le remontezi la noua adresă

Personalul nostru este instruit și cu experiență în manipularea obiectelor fragile și valoroase și în montarea sau demontarea obiectelor.
Vom petrece timp cu tine pentru a înțelege nevoile tale specifice de transport și îți vom oferi sfaturi utile și o ofertă detaliată gratuit.

depozitare boxe